Monday, November 28, 2011

Se on varmaan ihan hieno, mutta mikä se on?
Laps on ihan villinä ja ryömii vähän väliä keittiöön osoittelemaan sormella ja hekottelemaan äidin "jouluasetelmalle".

Vauvakaverin pipa vähän venähti, eikä sitä voinutkaan sileyttää sen lampun päällä jossa oman palleron pipat on pingotettu. Onneksi kaapista löytyi ilmapallo, vieläpä jouluisen värinen. Mitähän se mammakaveri sanois jos veisin tämän näin, "hyvää joulua" :)



Malli: Aviatrix (omalla pikku pallopäällä on näitä jo 3!)
Lanka: Artesano Merino Superwash
Puikot: 3,5 ja 4 mm ja tuli turhan löperöä
Tylsä nappi (ei näköjään olekaan kuvassa) on kotikylän kangaskaupasta. Vitsit, että mulla on ikävä Merleton valikoimaa. Vinkatkaas nyt Turusta joku nasta nappikauppa, se Eerikinkadun Muoti-Nappi oli aika plää.

Sunday, November 20, 2011

Määkin olin messuilla.

Koskapa armas on luvattoman pitkällä työreissulla, niin meidän matkaan pakattiin palleroisen lisäksi hänen neulomaton mammansa huoltojoukoiksi ja neulova isotätinsä messuseuraksi ja viihdyttäjäksi. Seurassa ei ollut mitään vikaa - mitä nyt tiimin nuorin voisi vähän enemmän tukea äitinsä harrastusta - mutta vannoin etten mene messuille enää ikinä lauantaina enkä pienen lapsosen kanssa. Kultainen mamma onneksi mahdollisti shoppailut ulkoiluttamalla pitkästynyttä ja väsähtänyttä palleroa.


Käsityökorin edukkaista Baby merinoista tulee joulutaminetta ja musta pipa lapsoselle, Virpi Uhlbäckin Heaven's Handeista jotain kait tyttöselle, Tinttamarellin ärtsypinkistä Jitterbugista varmaan Lacy Kerchief pitkästä aikaa, Cascadet ovat Villavyyhdiltä ennakkotilattu täydennys puikoilla olevaan rojektiin ja Lankaideasta ostettua Casbah'ia vaan paijaillaan.

Alarivin napit ovat Garnstudion ja tulevat yhteen muuten valmiiseen rojektiin, silmuccamerkkejä ostamalla tuinkin lähiyrittäjyyttä, vihreästä Artesanosta tulee Aviatrix vauvakaverille ja Tapsan babyalpacasilkeistä jotain lämmikettä omalle pienelle. Ai juu, Soap Factoryn Margarita-saippuaakin tuossa on. Kun noi maitohommat rajoittavat edelleen sisäistä nautiskelua, niin tätä on hyvä tuoksutella :)

Sitten jotain kauan sitten neulottua. Tikru lähestyi keväällä tiedustellen josko voisin koeneulaista yhden ohjeen. Neuloinhan minä, sehän oli suuri kunnia, ja sain vielä valmiin neuleen sekä vasta ilmestyneen kirjankin palkaksi.



Malli: Pikkuapila kirjasta Nyt lähti lapasesta
Lanka: Blue Sky Alpacas Worsted Cotton
Oli mukavaa neulottavaa - sekä malli että lanka.



Ai tää on puuvillaa :)

Jaahas, en osaa enää linkata :/ Edit. linkit lisätty Mozillalla, Chrome on välillä vähän tyhmä kaveri.