Monday, July 30, 2007

Virkkaillen...

Oon vihdoin kesäloman loppuessa lämmennyt taas virkkaamiselle.
Nyt olis korkea aika alkaa tehdä päätöksiä, et mitkä valitsen hamosen contrast coloreiksi :)

Armaksen pikkuveljen tyttöystävä sai 18vee synttärilahjaksi tsi-paketin samaiseen malliin ja virkkasi pikapikaa näin hienon hameen
Ehken kuitenkaan ihan samishametta viitti tehdä, vaan josko beigellä jatkais...

Friday, July 27, 2007

Voitin taannoin Kaikenkarvaisia käsitöitä -blogin synttäriarpajaisissa. Lapsuuteni hyvä arpajaisonni on palannut, jei!

Posti toi tänään huikaisevan kauniin kuoren, joka sisälsi...

...ihanan puikkopussukan (alla), Hello Kitty -vihkon ja -kynän (mistä tiesit että juuri tänään Tiimarissa hipelöin noita?!), Sinellin helmiä ja mansikka-Mentoksia. Nam! Kiitos Mursuliina!


On se hyvä, et posti tuo mitä esitellä kun itse ei oikein saa aikaseks. Viimoinen lomaviikko on mennyt lähinnä nukkuessa ja loman loppumista harmitellessa. Somewhat pääsi puikoilta eilen, mut ei oo vielä oikein kuvauksellinen. Aloin Happy Hookerista sitä hamostakin, mut siitäkään ei vielä oikein tiedä... Tunnin päästä pitää loikata mopedin selkään ja liihottaa taas kohti kotikontuja ja kaverin häitä - taas.

Friday, July 20, 2007

Look at my boobies...

...ei vaiskaan.
Jokseenkin saavia pukkaa. Ja kyllä, tuohon tulee vielä tavaraa pääntiehen, se ei jää tuollaiseksi.

Viikon mur:
Ostin viime viikon maanantaina farkut Turusta, maksoin ne ja jätin liikkeeseen lyhennytettäväksi. Maksoin myös ompelutyön jo etukäteen. Tän viikon maanantaina soitin heille, et voisivatkos lähettää pökät Tampereelle saman ketjun toiseen liikkeeseen, niin saisin ne vähän nopeammin. -Ou jees, tää käy hyvin. Kysäisin vielä et milloinkas farkut olisivat täällä, ettei turhan päiten tarvitse ravata kyselemässä niiden perään. -Perjantaina. -Selvä kiitos.
Tänään Tampereella: -Eiks ne oo soittaneet oo soittaneet sulle sieltä Turun liikkeestä? -No eivät oo, mistäpä niillä olis edes mun numeroa. -Ai. -Miks olis pitänyt soittaa? Kuule ku ne ei nyt tiedä mitä niiden olis pitänyt tänne lähettää, kun ne on hukanneet lapun ilmeisesti siitä sun vaatteesta. Mut hei kuule, soita sinne. -Enkä j***lauta soita, vaan menen itse käymään paikan päällä vielä tänään. Mihin asti se liike on auki? -Kasiin. -Kiitos moi.

Viikon nam ja jee:
Tänään porukoille, äity lupas et grillataan. Huomenna armaksen isäpuolen siskontyttären häät; farkkutyttö saa hypätä juhlamekkoon :) Kivaa viikonloppua!


Ps. Poikkesin äänestämässä

Wednesday, July 18, 2007

Trendi 8/07
klikkaa isommaksi


Mikäs tää sit on?
No ei ainakaan verinäytteen ottajan unelma. Tai noh, jos tykkää haasteista... :)
Se on neulojan rusketusraja. Jatta niistä puheli jo viime vuoden KIPissä ja tuollaisethan siitä tosiaan saa, ku auringossa neuloo. Itseruskettava vissiin sit vaan käyttöön ennen viikonlopun häitä (ei omia! ;)

Monday, July 16, 2007

Lomaähky

Edith poikkes muoksimaan kuvien kokoa, sori jos tuli haamua. Eka päivitys ei taho näkyä blogilistalla, ni aattelin et josko ny.

Olen männä viikon (blogihiljaisuuden) aikana mm.

- löllinyt kotona äitykän passattavana (= hyvää ruokaa ;)
- neulonut kotikodon pihalla auringossa
- istunut 2,5 h vesisateessa, nauttinut siis kesäteatterista ;)
- syönyt mansikoita kummilapsosen kanssa
- syönyt hyvin vesisateessa
- shopannut farkut, jotka jäivät liikkeeseen lyhennettäväksi ja panttivangiksi, koska oon itse jo Treella
- juonut herkkukahvia leivoksella
- raivannut omia vanhoja kamppeita kotikotona (kiitos pikkusysterin joka oli vintillä raivannut ja lajitellut sun, mun ja ihan roskat)
- ihastellut isän uutta leikki- eiku työkalua

Kuva vohkittu Mercedeksen sivuilta. Isukin versio on musta.

- huristellut äityn kanssa sateiseen Hämeenlinnaan (taas syömään) ja vähän shoppaamaan...

Voi kai se Hyrna olla pinkkikin...

- huristellut omaan kotoon Tampereelle, kestittänyt vuorostani äityä, kieputtanut häntä (auringonpaisteessa!) ympäri isoa kaupunkia ja saattanut lopuksi Turun junaan. Herkkujakin syötiin jälleen kerran.
- vastaanottanut Roope viisveen vanhempineen vieraaksemme, syöttänyt heille tortilloja ja mansikoita suklaafonduella, vienyt vesitorniin (joka prkl olikin www-sivujen tiedosta poiketen jo sulki eikä www-sivujen palauteosio pelitä), Särkänniemeen ja italialaiselle jätskille. Aurinkokin paistoi!

Koht kastuu...

- seisonut märällä nurtsilla ja jammaillut aidan takana Irinan tahtiin

Melkein näkyy, ainakin hetkittäin ;)

- neulonut Bondin tahtiin omalla kotisohvalla, aika luksusta kauhean koohotuksen jälkeen
- sekä hytkynyt hillitysti Metallican tahtiin viikon upeimmassa auringonpaisteessa
Kilometrejä ratin takana kertyi vähän toista tuhatta, mut kivaa oli.

Makkarahihojen kaveriksi on jossain välissä valmistunut lisää neulepintaa


Ohje: Dollar and a Half Cardigan, IK Spring 07
Lanka: pussi-Tennessee, menekki pienimpään kokoon vajaat 500 g
Puikot: 3,5 mm bambupyöröt koko neuleessa
Muuta: Tykkään ihan hirmuisesti! Napit vohkin huivikaulusneuleesta, jota ei oo tullut kertaakaan pidettyä. Hihat eivät oo varoituksista huolimatta mun makuun yhtikään liian pitkät ja makkaroitumisefektikin talttui kastelulla ja höyryraudalla. Pussilangan outo väri ja karkea tuntu kaikkosivat myös huuhteluainelillutuksessa. Ja tuo tukka, voi apua. Kuva paljastaa sen mitä oon issessein peljännytkin; voi mitä haperoa.

Friday, July 06, 2007

Minoon neulonut...

...makkaroita. Päättämätön pussi-Tennessee keksi vihdoinkin mitä se haluais tehä isona. Kun joku vaan jaksaisi keriä loputkin takkuisesta ja pölisevästä jättivyyhdistä... Nyt kotikonnuille, moi.

Wednesday, July 04, 2007

LOMA

Eli mitä puuhais Laura?

Siivois vaatehuoneen. Mutta nytpä se on tehty. Sitä paitsi vuokranantajalta tuli lappu, että ilmastointiräppänät puhdistetaan tässä kuussa. Lapussa oli mainittu, että räppänöille on oltava esteetön pääsy ja fiksusti kerrottiin myös, että räppänä pitäisi löytyä kyökistä, suihkusta ja vaatehuoneesta. Kääk, ajattelin tuon viimosen kohdalla mut löytyipä sekin onneks.

Olis huollattavinaan vanhan, mutta saiskin kokonaan uuden luurin. Nyt vois alkaa taas käyttää tuota suojapussukkaa.. Vanha luuriparka koki mm. auton alle päätyneen ilmalennon Prisman pihalla. Sateessa. Tätä en tietty muistanut huollon muutenkin nyrpeälle tädille kertoa.. :)

Kahvittelis sisätiloissa. Hyi, hyi. Näillä keleillä.

Neulois Zetoria, mutta sekois silmukoissa useasti Vin Dieselvahdatessaan. Yleensä tuollaiset pelottavan näköiset kaljupäät eivät mua kiehdo, mut Vin'ssa on jottai. Karismaa.


Vastaanottais työajalla Vuorelmalta tilatun läjän bambupuikkoja ja räjähtäis huomatessaan, että yhdet puikot on vaihdettu ilmoittamatta addeista inoxeihin(!) ja että yhdet (ennakkoon maksetut(!!!) puikot ovat jääneet vallan saapumatta. Nooh, Vuorelmalta puhelimeen vastannut kiltti täti lupasi laittaa tilille hyvitystä paitsi puuttuneista, myös vääränmerkkisistä puikoista ja myönsi itsekin ettei inoxit vastaa addeja.

Bongais Tiimarista pinkkejä puuhelmiä ja keksis haluta kassin. Inspistä mm. Vilmalta ja Jatalta.

Shoppais varvassläpärit (ylimmässä kuvassa), mut mis on mun compeedit?!

Lähtis rannalle ->

Sunday, July 01, 2007

Varpaisillans-sukat

...valmistuivat just formuloiden tahtiin. Toisen sukan päättelin Kimin ajaessa maaliin ja toisen nyyhkiessäni Maamme-laulun tahtiin. Go Ferrari!
Malli: On-Your-Toes Socks, Kesä-IK 2007 (näiden suunnittelija Ann Budd ei lehden mukaan enää kaupan sukkia käytäkään)
Lanka: Colinette Jitterbug, sävy Fruit Coulis, menekki tasan 100 g vyyhti
Puikot: 2,5 mm
Muuta mukavaa: Tosi kivat sukat, tuli samalla opeteltua Eastern Cast-On (vaikka kuvia katselessa ihmettelin et miten toi voi toimia) ja Sewn Bind-Off joka oli aikamoista neulalla viuhtomista, mutta tuotti joustavan reunan. Tiimalasikantapäättein Ullan ohjeen mukaan, koska Ann'in ohjeella tuli reikiä. Lankaa ei tosiaan jäänyt senttiäkään, kiitos huikean uuden tavan neuloa sukat kivasti toe up-suunnassa.