Monday, October 31, 2005


Merenneidon oksennus a.k.a. Salsa-jakku on tänään kasvanut takakappaleella (neulottu vain kertaalleen! :) ja pätkällä hihaa. Aloitin lisäykset hihassa heti miten, koska äitiliini toivoi 3/4-mittaisia hihoja. Olen seurannut meiän perheen naisia, äitiä, systeriä, mammaa ja mua, ja me kaikki kiskaistaan hihat ylös ryhtyessämme hommiin - ikään kuin vanhan ajan maatalon emännät lypsylle lähtiessään. Mamma tosin taitaa olla ainoa, joka meistä on lypsänyt... Mut pointti oli, että tää tapa ei ole kovin viehättävä, varsinkaan jos on jotain siistimpää päällä. Tylsä katsoa kuviakin jostain hippaloista, joissa yks (tai meidän tapauksessa puoli sukua) poseeraa hihat tyylikkäillä mytyillä kyynärtaipeissa. Toivottavasti äiti osaa olla myttäämättä tämän jakun hihoja, kun niistä tulee 3/4-mittaiset.


Jos Susannan päivälenkki käy Ikean kautta, niin mun käy Seppälän kautta. Viimeksi mukaan tarttui kivoja sormikkaita. Juu, ne on lasten puolelta, mut sopivat mulle just eikä melkein - ja näitä ei armaani pölli vaikka olisi kuinka kiire aamulla. Viikon niksipirkka: Autolla ajellessa puen sormikkaat väärinpäin (kuvat siis kämmenpuolelle), niin ote ei luista ratista, kun kuvat toimivat liukuesteenä. Rintanapit olivat vaan niin rock, että ne oli pakko ostaa. Sitä paitsi tässä hienossa huivissahan on tuollaisia.


Kotikulmien paikallislehdestä silmään sattui tämä etusivun juttu. (tais olla uutiset vähissä...) Saankohan minäkin eläkkeelle lähtiessäni jotakin neulottua...? Eihän siihen olekaan kuin runsaat nelkyt vuotta :)

Sunday, October 30, 2005


Mulla on ollut eilen ja tänään telkkaripäivä ja neulomispäivä, kivaa. Salsa-jakun molemmat etukappaleet ovat vihdoin valmiit. Tuli harrastettua oikein re-re-re-neulontaa; toinen puoli piti neuloa pääntiekavennuksista alkaen kaks kertaa ja toinen kolme kertaa ennen kuin ne olivat samaa paria ja oikean kokoiset. Mutta nyt on tarkat muistiinpanot, jottei etukpln synnytys olisi yhtä tuskainen kokemus :)


Kaks päivää töllön ääressä, eikä tuon kummempaa saanu aikaseks :) Ei, oon mä tehnyt tätäkin. Se on jo melkein kolmen kerän kokoinen.

Huomasitteko muuten tämän:

-What are you doing?
-What?
-Angry knitting
-So that I wouldn't need to talk about that.
(Amyn lailla 301005, Nelonen)

Min en mielestäni harrasta angry knittingiä, mutta horror knittingiä huomasin harrastavani taannoin Texasin moottorisahamurhia katsellessa :)

satunnaisilta silmukoilta bongasin vielä tämän

interchangeable
You are interchangeable.
Fun, free, and into everything, you've got every
eventuality covered and every opportunity just
has to be taken. Every fiber is wonderful, and
every day is a new beginning. You are good at
so many things, it's amazing, but you can
easily lose your place and forget to show up.
They have row counters for people like you!


What kind of knitting needles are you?
brought to you by Quizilla



Saturday, October 29, 2005

Heippa taas!


Olen palannut ja edellisen postauksen "matkaeväät" ovat muuttaneet viikon aikana vähän muotoaan. Riikan ohjeella neulotut vaaleansiniset töppöset ehtivät jo vaihtaa omistajaa ennen kuvausta. Mukaanotettu jämänöttönen ei tietenkään riittänyt, vaan Woolia piti ostaa vähän lisä - sillä seurauksella, että jämänöttönen on nyt ainakin kolminkertainen alkuperäiseen verrattuna :) Kiitos muuten Riikka kivasta ohjeesta, näitä voisi neuloa varastoon.

Lisäksi kuvassa on yhden pienen rock-henkisen miehen (4 kk) nimpparilahjapipo. Wallun ja Ninan Peppi Lottahan oli valtakunnan eka wirallinen rockvauva. Kuvan taustalla on lisäksi Salsa-jakun etukappaleet, toinen vielä vähän vaiheessa. Toivottavasti äidin salainen haave on aina ollut viettää päivä merenneitona tai jotakin sinnepäin... Ainakin hän omistaa turkoosit highwater-pellavahousut, joihin jakku passais, kun hän muutaman viikon päästä tallustelee Puerto Ricon kaduilla. *kade*

Turun nurkilla hengaillessa tapasin myös Terden - ja hänen lankavarastonsa :) Vähän lankavaihdon tapaistakin harrastettiin itse asetetuin panoksin... Iik, jouluunhan on enää ihan vähän aikaa ja keikkaa pukkaa, siis tilaustöitä - vaihturina lankaa, ehkä hierontaa, mahdollisesti myös vähän rahaa. Hitsi, kun en osaa sanoa ei.


Kahtelin muuten tuossa taannoin vähän ympärilleni...


...ja pohdin voiko ihmisellä olla liikaa vaaleanpunaisia asioita. Varsinkaan näin talviaikaan siirtymisen kynnyksellä...


Yllättäen päädyin (taas) vastaukseen noup ja vippasin äiteeltä (tämän postauksen päähenkilö) rahat näihin ihquihin kakkuloihin. Kiitos äiti, maksan kyllä joskus takaisin... t. pätkätyöläinen esikoistyttäresi :) Kuvan taustalla ujosti poseeraa myös kirjaston ystävällisesti hankkima kiva kirja.


Äsken innon Marcoa päivitellessä tuli aloiteltua Milano-Fifiä.

Terveisiä muuten kaikille bb-pipon neuloneille! On ollut tosi kivaa surffailla blogeissa ja havaita, et hei, täälläkin on bb-pipo.

Tulipa sekava päivitys, mutta kivaa lauantaita ja talviaikaa kaikille!
Ei vaaleanpunaistan linssien, mut kehysten takaa - laura

Saturday, October 22, 2005

Heippa!


Lähden viikoksi töihin ja asustelemaan toiselle paikkakunnalle ja ajattelin näiden avulla saada iltaisin aikani kulumaan. On kirjaa, aineksia sinisiin vauvasukkiin ja pieneen mustaan ribbipipoon sekä vihdoinkin äidin salsatinos-jakkuun. Onpahan tuossa se yhteen isompaan päähän aiottu ribbipipokin, jota neuletapaamisessa keskiviikkona tein. Töiden lomassa voi olla aikaa vähän blogisurffailla, mut päivittämään en varmaankaan noin viikkoon kykene. Nähdään!

Thursday, October 20, 2005


No nyt kelpaa väsätä pipoja (ja toivottavasti vaihtelun vuoksi muutakin) vaikka minkä paksuisista langoista, kun Vuorelma muisti mua tällaisella paketilla. Tosin autoin asiaa itse aika aktiivisesti tuossa alku viikosta... Autoliikkeen rengasmainos pääsi samaan kuvaan, koska jonkun pitäisi muistaa, että tässä huushollissa tarvittaisiin muutakin uutta kuin puikkoja ja lankaa.

Wednesday, October 19, 2005

Oottehan muuten kaikki...

huomanneet tämän...?

Tuesday, October 18, 2005


Sekalainen lähetys tajunnanvirtaa, aloitetaan vaikka kuvan vasemmasta reunasta. Siellä poseeraa kirjaston Socks, socks, socks -kirja, jonka varasin inspiroituakseni sukkien neulomisesta sukkavaihtoa varten. Sukat tuli jo tehtyä ja lähetettyä, mut onhan kohta joulu...

Seuraavana oikealle edettäessä on Wetterhoffin silkkivillalankojen värikartat, (kudonta)ohjeita huiveihin sekä mainosläpyskä näistä - ihan kivannäköisiä muuten. Sain ne siitä hyvästä, että tilasin kesällä vanhoja värikarttoja autuaan tietämättömänä siitä, että värikartat ovat muuttumassa. Hammasta purren luin neulontalistalta etteivät värikartat ole enää alkuunkaan entisensä. Naputtelin Wetterhoffille palautetta, että miksi tästä ei tiedotettu värikarttoja tilaavalle asiakkaalle, vaikka muutos oli varmasti henkilökunnan tiedossa. Palkittiinpa mun rutkutus ja valitus kerrankin :) Ilmoitan kaupassakin aika herkästi, jos hyllyssä ei ole haluamaani tuotetta, tarjoustuote on loppu, myyntipäivä on tänään/ylittynyt tms. Saas nähdä kuinka käy ennen neuletapaamista huomenna Stockalla, onkohan kantis-tarjous-toppis loppuunmyyty niin kuin Stockan kantisalet yleensä tässä vaiheessa kuukautta... Olisin ainakin nyt just eikä melkein hyvässä vedossa ilmoittamaan mitä mieltä olen siitä, jos näin on taas päässyt käymään.

Äärimmäisenä oikealla on meitin ainoa lemmikki, jota sitten hoivataankin huolella ja hellyydellä. Tai no niin, paijaanhan mä noita lankojakin...
EDIT: Ylläripylläri, toppista oli jäljellä. Ylläripylläri n:o 2, en ostanut vaaleanpunaista vaan mustan :)

Monday, October 17, 2005


Eipä tullut neulottua koko viikonloppuna hyvistä eväistä huolimatta. Ei pimeässä autossa, toivottavasti tulevan anopin laittamalla lounaalla, jossa kaikki maistui ihanan sitruunaiselle, ei saunaillassa, pikkukylän paikallisessa, formuloita katsellessa, kiinalaisessa, kummipojan nimppareilla, itse autoa ajaessa eikä edes röntgenosaston odotushuoneessa. Kummipojan pipon langanpäät sentään päättelin autossa matkalla nimpparikahveille, kun ei se langanpäättelijäkeiju tullutkaan käymään mun toiveikkaasta odotuksesta huolimatta. Vähän shoppailtua kuitenkin taas tuli...

Olin pitkästä aikaa kotipaikkakunnalla arkipäivänä siten, että mulla oli hyvää aikaa. Kotipaikkakunnan käsityökeskus sattuu olemaan tällä listalla, mutta on auki valitettavasti arkena. Tänään vihdoin pääsin tsekkaamaan sen tarjonnan. Valikoimaan kuului lähinnä paikallisten käsityöläisten omaa tuotantoa ja Tekstiiliteollisuuden lankoja on saatavilla ilmeisesti tilauksesta, muttei juurkaan muuten. En viitsinyt harjoittelijatyttöä sen tiukemmilla kysymyksillä piinata. Kuvan laukku halusi kuitenkin mukaan. Sen saa näppärästi* viikattua omaan taskuunsa ja se on kivan marimekkolaisen näköinen ja vaaleanpunakuvioinen.

Loppumatkastakin mutkittelin Humppilaan Iittalaa ja Marimekkoa hypistelemään, mutta - ihme kyllä - jatkoin matkaa tyhjin käsin, vaikka KoKo-astiat ja kakkoslaatuiset kankaat jäivätkin ajatuksena kutkuttelemaan. Viimeinen pysähdyspaikka ennen kotipihaa oli Milleri, jossa lankojen hinnat ovat nousseet suunnilleen samaan kuin VapaaValinnassa - tarjolla on tietty vaan Novitaa. Liike on kuitenkin samalla uudistunut, eikä ole enää niin halpahallimainen. Lisäksi sieltä löytyi kuvassa poseeraava kiva kirja, huikealla halvennuksella muuten esim. tän puljun hintaan verraten.

Metriäkään lankaa ei kuitenkaan tarttunut mukaan muualta kuin oman vanhan huoneen sängyn alta. Siinäpä muuten vinkki langanhimoon: vie omia lankojasi säilöön kaverin/sukulaisen/naapurin sängyn alle, odota 5-10 vuotta, mene penkomaan niitä ja voilá sinulla on uusia tai korkeintaan etäisesti tutunoloisia lankoja.

*Ensimmäinen testaus ruuhkaisella kaupan kassalla ei kylläkään osoittanut, että kassi olisi kovin näppärä, mutta ehkä harjoitus tekee mestarin.

Friday, October 14, 2005


Mitäs sitä pakkaisi viikonlopuksi mukaan... Se oli pohdinnan alla Mehiläisiä & hunajaa -blogissakin. Näistä vois tulla kiva ribbipipo, ehkä kaksikin - joulupukin konttiin, tietty. Helppoa neulottavaa automatkalle.


Väitinkö mä joskus, ettei mun lähi-ihmisissä ole muita neulojia/käsitöistä innostuneita? Pitänee perua puheita, koska tänään tuli tädin lähettämä lehtileike ja viesti, että oisko tässä haastetta :) Kiitosta vuan, pitää kokeilla :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!


Wednesday, October 12, 2005


Nimpparilahja kummipojulle valmistui tuossa äskettäin. Langanpäättelijäkeiju, tulisitko käymään meillä ensi yönä...? Malli on ihan itse tehdessä kehitelty ja lanka ihanan pehmeä, utuisen näköinen ja tuntuinen Samos. Pipon lisukkeeksi ostin tuon suloisen heijastimen, mikä sopis kyllä omaankin takkiin tai laukkuun...

Mun kummitäti muisti mua aina, kun olin pieni. Niin pientä matkaa ei ollutkaan, ettei hän olis tuonut mulle tuliaisia. Itse asiassa olemme soitelleet viimeksi tänään ja ensi kuussa olemme menossa yhdessä teatteriin ja syömään. Haluaisin itse olla yhtä kiva kummi, viedä kaikkiin kivoihin paikkohin ja vähän hemmotella. Harmi vaan, että pikkumiehen ja mun kotien välissä on pari sataa kilometriä, niin ei nähdä kovin usein. Mun pitäisi muuten varmaan muiden kummien kanssa sopia, että ne ostaisivat aina leluja, kun mun paketit on kuitenkin aina pehmeitä. Se saattaa alkaa poikalasta jossain vaiheessa nyppimään :)

Ai niin, munhan piti esitellä vielä mun Hullujen Päivien ainoa löytö - ja meidän huushollin ainoa viherkasvi - meidän bonzaipuu. Saatte kuvan huomenissa. Niin ja sori kaikille, jotka kävivät täällä eilen illalla turhan päiten. Mie vaan tuota reunapalkkia armaani avustuksella koristelin... Sillä on kivasti aikaa kaikelle tuollaiselle, kun on tenttiviikko :)

Tuesday, October 11, 2005


Eilen lähettämäni sukkavaihtosukat pääsivät tänään perille, ja sain siitä sekä sanallisen että tämän kuvallisen vahvistuksen äskettäin :)
Lanka: OnLinie Supersocke Cotton (sävy 12)
Ohje: inspiroiduin Crusoeista


Toinen kerä lahjus-Teddyä muuttui juuri huiviksi, siinä on oikein kukkakin :)
Vasemmalla peukun päässä töröttää vielä 50 g Teddyä, joka ilmeisesti haluaa sittenkin karvakypäräksi :)

Monday, October 10, 2005


Viime viikon lankasaldo kasvoi kahdella kerällä lahjus-Teddyäkin, kun lähetin BB-pipon ohjeen novitaklubilaistenkin iloksi extraideoihin. Lissuhan sen oli commentseissa huomannutkin. Toisesta (vajaasta) kerästä ehti jo tulla mulle lapaset ja lopuista tulee varmaan huivi. Ei, ei tule pipoa. Ai mikäs pipoblogi tää sitten on? -Noh, oon kerran tehnyt Teddystä pipon, ja siitä tuli ihan kauhea karvakypärä, niin ajattelin kerrankin olla tekemättä samaa mokaa kahdesti.
Nyt taas muuten muistan, miks pipot ja sukat on yli muiden; koska niissä ei ole tyhmiä peukaloita, saumoja tms. joiden kanssa pitäisi väsätä vielä sen jälkeen, kun on kerran pätkäissyt ja päätellyt langan ja hihkaissut "valmis!"


Kerää koko sarja.
Kanadan metkatäti saakin näitä vähän useamman.

Sukkavaihtosukatkin sain valmihiks ja postiinkin, vaan en muistant ottaa kuvaa. Voin viedä teidät myöhemmin mielikuvamatkalle ja koettaa selvittää millaiset ne on, kunhan oon ensin kuullut sukkavaihtoparilta, että ne ovat löytäneet perille.

Saturday, October 08, 2005


Pientä ja suloista yhdelle pikkuiselle, joka ei ole vielä nähnyt päivänvaloa. Armaani vähän ihmetteli, että miks sä niillekin/niidenkin vauvalle teet. Selitin, että olen aikoinaan pyörinyt tulevan isän kanssa samassa suht' tiiviissä kaveriporukassa ja että hän on tämän vanhan kaveriporukan eka, josta on tulossa vanhempi. Olipa hyvä selitys... Mulla taitaa olla vähän sama syndrooma kuin Susannalla, että pitää toivottaa kaikki edes etäisesti tutut (entisen kesätyökaverin ja serkun vanhan naapurin) nyytit tervetulleiksi jollakin itse tehdyllä ja mieluiten mahdollisimman söpöllä.
Lanka on muuten vielä merinoinen Wool ja ohje repäisty luultavasti Kotiliedestä.
Onko kukaan muu muuten koskaan ihmetellyt sukkaohjeissa tätä:
"Kärkikavennukset: Kun pikkuvarvas peittyy kokonaan, aloita kavennukset seuraavasti..."
Kuinka monella sukkaa neulovalla on mallijalka koko ajan siinä vieressä käytettävissä, häh?


Tää onkin sit eri lailla söpöä... Pannulappu mamman siskolle joululahjaksi Kanadaan. Isotätsy tykkää kaikesta vielä äklömmästä hörhellyksestä kuin mä - ellei tilanne ole muuttunut sitten vuoden 1989, kun me viimeksi tavattiin. Frouvalla on mittarissa 88 vee ja hän polttaa pikkusikareita ketjussa. Viskin juomisen ja Jaguarilla ajelun hän lopetti muutama vuosi sitten lääkärin kehotuksesta. Cool täti. Ai niin, tällaisia pannulappuja viime heinäkuisen Kotivinkin ohjeella taisi virkkailla Terdekin.


Juu, yks halpisketju teki konkan ja möi kaik langat - 50 % halvennuksella. Mut se on neulontalistan ja novitaklubin neulomon syy, että minäkin eksyin sinne. Niin ja kaikkien kauppojen syy on se, että Samosta pitää ostaa silloin kun sitä saa, koska kohta se kuitenkin menee talviunille, eikä sitä sitten saa enää mistään. Pinkkikirjavista tulee ihtelle jotain kivaa, papukaijanvärinen menee tätä varten aiemmin hankittujen täydennykseksi ja farkunväristä pipoa ei armaallani vielä olekaan. Kummipoika saa vihreistä joulu- ja syndelahjoiksi Trelliksen ja Cargot ja nimpparilahjaksi vaik jonkun myssyn.

Koin muuten eilen neulojan kauhunhetkiä, kun tajusin tummaa pyykkiä ripustaessani, että olin heittänyt osw:n tavallisen tumman pyykin mukaan sen paremmin Lanettin pesuohjetta tarkistamatta. Onneksi se ei ollut laittanut pesusta pahakseen, vähän vain oli pörröinen ja pari langanpäätä törrötti. Hyvä niin, sillä sitä tulee varmaan käytettyä toppien päällä savuisissa baareissa, eikä tuulettaminen varmaankaan riittäisi sen freshaamiseksi.


Friday, October 07, 2005

Pipoblogi


Voisin ihan hyvin vaihtaa blogin nimeksi lauran pipoblogi, kun ei täältä näytä valmistuvan mitään muuta : )
Tällä viikolla ekana valmistui tikkupiskolle tällainen valkoinen ribbipipo.
Ohje: se sama vanha mukailtuna silmukkamäärälle sopivaksi
Puikot: muistaakseni vitoset
Lanka: jotakin käsittämätöntä 90 % merinoa, 10 % polyamidia, joka tuntuu kuitenkin ihan muoville. Poseeraa tässä kuvassa kutakuinkin keskellä. Päinvastoin kuin Hippy, tämä lanka alkoi höyrytyksen ansiosta tuntua vähän villaisemmalta. Hippyhän menettää sen vähänkin villan tuntunsa, kun sille vilauttaa höyrysilitysrautaa. Jäljelle jääneestä nöttösestä voisi yrittää venyttää kämmekkäät, kun systeri valitteli, että auton ratti on talvella kylmä...


Seuraavana puikoilta pääsi BB-pipo, joka läksi saman tien arvontalaulun raikuessa Katjaa ilahduttamaan. Lanka on Ainoa, josta nyt eka kokeilun jälkeen uskon sen, että se haluaa halkeilla pirullisesti.


Raidan uusi ulottuvuus, osa IICXXIV (yhtä aiempi osa nähty esim. täällä)
Pipo yhdelle pienelle miehelle synttärilahjaksi
Lanka: Sininen Raita ja tavis 7 veljestä kaksinkertaisena
Ohje: SK 11-12/2002 (Arja Korisevan suosikki piposuunnittelukilpailussa)
Jouluksihan voisi tehdä vaikka sukat ja lapaset niin, että tekis varret raitaisina ja terät/lapasosat yksvärisenä... Muistutattehan sitten, kun mietin mitä tekisin tälle pikkumiehelle joulupukin konttiin.


Raidan uusi ulottuvuus, osa IICXXV (täälläkin on esimerkki Raidan ulottuvuuksista)
Ihan selvästikin joku mun läheiseni tulee ensi talvena kulkemaan pannumyssylookissa.
Lanka: NeliRaita
Ohje: se samainen SK 11-12/2002, mut Rouva Tasavalla Presidentin suosikkipipo

Seuraavaksi pitäisi kehitellä kummipojulle (kohta 2 v.) jotakin nimpparilahjaksi (miksi, oi miksi en osatanut laivalta sitä halvennuksessa ollut Marimekon raitapaitaa?) ja neuloa jotakin pientä ja suloista yhden tutun tulevalle nyytille. Oikeastaan pitäisi-listalla on niin miljoona muutakin asiaa, etten uskalla edes ajatella... Ai mikä sukkavaihto? Ai mikä deadline? Anteeksi Pirkko ja kivaa nimpparia. Sukkavaihtoparisi koittaa ryhdistäytyä : )

PS. Mitä se tarkoittikaan, jos joku käyttää runsaasti sulkulauseita ja hymiöitä? Oliks sillä niinku jotain vikkaavikkaa, vai...? Entäs jos lopettaan lauseen aina näin...

PPS. Photoshoppailin tänään ekaa kertaa elämässäni. Oli muuten paljon halvempaa kuin mikään aiemmin kokeilemani shoppailu : )

Wednesday, October 05, 2005


Mitä tähän vois sanoa? -Tulipa ostettua lankaa. (Tai noh, novitalaista.) Chic Mohairit ostin Niinalta ja seiska veljekset loikkivat kainalooni ihan vaan viattomalla piipahduksella päivittäistavarakauppaan. Seitsemän veljestä on muuten oikeastaan aika kohtuuhintaista lankaa. Sitähän on kerässä vaikka miten paljon eikä se kuitenkaan raitaisenakaan maksa kuin vitosen ja risat. Tai ehkä eurot ovat sumentaneet mun pääkopan... Novitan laatua en nyt kuitenkaan lähde ylistämään. Lankojen alla muuten piilottelee tilaajalahja siitä hyvästä, että tilasin tämän lehden.


Joulunumerossa oli ihan kivoja juttuja, kuten tämä ponchonkeli... (tuleekohan vaan ikänä tehtyä)


...ja nämä hierontasukat. Tiedän ainakin yhden, joka voisi innostua näistä. Tällaiset on muuten nähty Strickmühle-blogissakin joskus, tosin saksaksi neulottuina.


Ylimmän kuvan sinisestä Raidasta ja siitä toisesta sinisestä tulee tällainen. Jos hyvin käy, ja ilman pihlajanmarjoja tai mitä lie ovatkaan. (kuva: SK 11-12/02)


Neliraitaa ajattelin väännellä tällaiseen muotoon. Juu, joululahjoiksi menee molemmat - eivät sovi mun pinkkiin garderobiini :)


Tällaisenkin sain muuten tällä viikolla. Siis ihan oikeasti sain, tilaajalahjana tämänkin. Ei tarvinut kuin yksi vali-vali-ruikuti-ruikuti meili laittaa. Kas kun, Sanoma Magazinesin väki oli sössinyt siten, ettei ollut varannut tätä kirjaa riittävästi, vaan ilmoitti ystävällisesti laskussa(!) että saatkin tilalle eri kirjan. No mie tyttö tietenkin valittammaa, niin löytyihän niitä oikeita kirjoja vielä pari jostain konttuurin nurkasta. Harmi, ettei kirjassa kuitenkaan kuin puhuta neulotuista sisustuselementeistä, ja sitäkin vain parissa kohtaa.


Ai niin, ostinhan mä vielä lokakuun Sandrankin tuossa eräänä kauniina päivänä, kun siinä oli näin ihan neuletakki tähän skabaan.

Nyt tuhoamaan lankavarastoja ja kahtomaan T.i.l.a.a.

Tuesday, October 04, 2005

Enkö sittenkään...?

Hepuli-Alman innoittamana


I am 9% loser. What about you? Click here to find out!

Pöh

Kun Susanna niin kauniisti pyysi, niin raapustellaans' tänne nyt jotakin... Mitään kivaa valmista esiteltävää ei o, mut tänne on ilmestynyt tällainen ohje. Aikas kiva, miust ainaki. Mut entäs jos haluais tuollaisen kolmion kärjen peräpuolellekin? Pitäs varmaan tehdä kahdesta kappaleesta ja vakoilla kappaleiden kokoa vähän Fannista... Ettei käy niin kuin taannoin, kun piti i-cordilla kurtsata, ettei valahtanut koko poncho harteiden yli.

Monday, October 03, 2005


Moi. Eipä tullut viikonloppuna laivalla eikä junassa juur neulottua, mut shoppasin tuollaisen harmaan pikkiriikkisen Aallon vanhan kirkkaan kaveriksi. Suomidesignia parhaimmillaan, kun on vielä Ristomatin pöytä taustana :)
Nyt lähden ostamaan Katjalle tulevaa pipaa varten lilaa Ainokaista...